SIBIRSKI ARIŠ - AKCIJA

Deking od Sibirskog Ariša pogodan je za terase, dvorišta, staze oko bazena… zbog svoje dugotrajnosti.

30€ – 20€ + PDV

SIBIRSKI ARIŠ DECKING

Deking od sibirskog ariša je čistog izgleda i nudi veliku vrednost, stoga se može koristiti za podove na otvorenom, kao što su bašte, terase, staze oko bazena ili se može koristiti za fasade na objektima.

Sibirski ariš je poznat po svojoj prirodnoj izdržljivosti i estetskoj savršenosti, kao i zbog toga što je idealan za podove na otvorenom.

Širina

140mm

Debljina

20mm

Dužina

2000mm

Moderan izgled

Deking od sibirskog ariša ima boje od bledo crvenkasto-braon do zlatne braon. Jednom kada se tretira dobija suptilno sivu boju. Ravan ili nazubljen, daje moderan izgled vašoj terasi ili dvorištu.

Trajnost

Patosnice od sibirskog ariša imaju dug vek trajanja bez ili vrlo malo održavanja, zahvaljujući prirodnoj smoli i ekstraktima u samom arišu. Visoka gustina ga čini jednim od najtrajnijih vrsta drveta.

Raznovrsnost

Sibirski ariš je vrlo gust sa oko 590kg po metru kubnom. Ova karakteristika ga čini izdržljivim i zbog toga je pogodan za podove na otvorenom ili fasade stambenih objekata.

Stabilnost

Deking od sibirskog ariša je dimenzionalno stabilan zbog načina sušenja i svojih dimenzija. Zbog ovakvog načina tretiranja Sibirski Ariš je optimalan za spoljnu upotrebu i garantuje dug vek trajanja.

DEKING PROFILI

UPIT ZA PONUDU

Pošaljite nam upit za neobavezujuću ponudu za izradu dekinga za vašu terasu, dvorište…

Pošaljite upit

ADRESA

Tošin bunar 59, Beograd