fbpx
Sale!

Ubrzivač sušenja ulja – LIOS BOOSTER OIL K-Technology

2.100 din.

TEHNIČKI LIST PREUZMITE OVDE – SRB

LIOS BOOSTER OIL K-Technology – aditiv za brže sušenje ulja za parket. Revolucionarno rešenje za skraćivanje procesa nanošenja proizvoda za parket na bazi ulja.

Obično nakon nanošenja ulja za parket čekali biste oko 72h pre nanošenja laka za parket, taj period se skraćuje na svega 24h! A to nije sve – ako nakon ulja u boji sledi završno ulje, kombinacija sa našim boosterom skraćuje vreme sušenja ulja na neverovatnih 6 sati!

Pakovanje od 200ml dovoljno je za 1l ulja za parket.

Category:

Description

LIOS BOOSTER OIL K-Technology – aditiv za brže sušenje ulja za parket. Revolucionarno rešenje za skraćivanje procesa nanošenja proizvoda za parket na bazi ulja. Bez dosadnog i nepotrebnog čekanja da se ulje osuši.

Zamislite, obično biste nakon nanošenja ulja za parket čekali oko 72h pre nanošenja laka za parket, ali uz naš neverovatan booster italijanske proizvodnje, taj period se skraćuje na svega 24h! A to nije sve – ako nakon ulja u boji za parket sledi završno ulje, kombinacija sa našim boosterom skraćuje vreme sušenja ulja na neverovatnih 6 sati!

Naš Booster je ključ za brže i efikasnije nanošenje proizvoda za parket na bazi ulja, omogućavajući vam da ubrzate proces rada i osigurate besprekorne rezultate. Uz LIOS BOOSTER OIL K-Technology, ne samo što štedite vreme, već dobijate kvalitetne rezultate koji će nadmašiti sva vaša očekivanja.

Pakovanje od 200ml dovoljno je za 1l ulja za parket.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ubrzivač sušenja ulja – LIOS BOOSTER OIL K-Technology”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pozovite nas!