HOBLERICE

TAURUS

Sinonimi snage i snage, TAURUS je u samom vrhu hoblerica na kaiš – Kunzle & Tasin.

TAURUS je oduvek bio poznat širom sveta kako bi bio moćan i precizan profesionalni brusiljak. To je na vrhu asortimana podnih sanduka koje su predložili istraživači i razvoj kompanije Kunzle & Tasin i okuplja sve tehničke karakteristike koje zahteva stručni izvođač poda.

Mašina je 85 kg i dostupna je sa 3hp, 4hp (jednim ili trofaznim) i 5hp motorom (ova poslednja verzija je samo za Ekport).

Ostale glavne tehničke tačke TAURUS-a su:

  • 2 radne brzine za brušenje i fino brušenje (1.800 i 2.050 o / min);
  • mogućnost povećanja pritiska bubnja do skoro polovine ukupne težine;
  • inovativna patentirana jedinica za zatezanje koja omogućava samozapaljivanje abrazivnog pojasa;
  • vrlo brzo demontažu u tri dela (ram, motor i ručica), radi lakšeg nošenja mašine od strane jedne osobe.

Ovaj model se može koristiti za uznemirujuće postupke na drvenim podovima, koristeći TINEKS ili METAL distresivne bubnjeve.
Možete koristiti standardnu tašnu za prašinu, papirne kese za jednokratnu upotrebu ili daljinski usisni sistemi, u vašoj povoljnosti.

RT58

RT58 – Jedna disk jedinica za profesionalne podne izvođače.

RT58 je najsavremenija u porodici mašina sa jednim diskom RT, koja je započela 2001.

Kao i obično za K & T proizvode, profesionalni korisnik može računati na proizvod koji je pouzdan, moćan, sposoban za visoke performanse i sa kojim se osiguravaju odlični rezultati. K & T nudi širok spektar pribora zajedno sa mašinama, tako da izvođač poda može izabrati odgovarajući alat koji se može koristiti za svaku aplikaciju na svim podovima (drveni pod, kamenje, beton, keramika itd.).

Na mašini su usvojena neka ključna tehnička rešenja koja ovu mašinu čini jednim od najjačih na svom tržištu: aluminijumska drška sa jednim ramom, mašinski krevet od aluminijuma i metal-motor-motor sa spiralnim zupčanicima u uljima.

ModelESEH
Snaga1,850 W1,850 W
50Hzdada
60Hzdada
Brzina150 rpm210 rpm
Težina51 kg51 kg
Prečnik diskaØ 430 mmØ 430 mm

CIRKULARI

PEGASUS

PEGASUS – Profesionalni ugaoni cirkular, pogodan za svaki tip drvenog poda i naročito označen za upotrebu ispod radijatora.

Zahvaljujući odličnim performansama i visokoj pouzdanosti, PEGASUS je veoma cenjen od profesionalnih izvođača drvenih podova i od strane klijenata za iznajmljivanje.

Ovaj edžir daje profesionalne rezultate kada se koristi na svim vrstama drvenih podova, a zahvaljujući moćnom motorju od 1.250V i njegovoj ručki od 300mm je pravi izbor za radove ispod radijatora.

PEGASUS je dostupan u dve verzije (standardni i SV). Ovaj poslednji poseduje nove OMNICASTER čipove koji povećavaju ručnost mravlja tokom rada.

Možete koristiti standardnu tašnu za prašinu, papirne kese za jednokratnu upotrebu ili daljinski usisni sistemi, u vašoj povoljnosti. Komplet za disk velcro podupira na zahtev.

VEGA

Pravi ugaoni cirkular za stepenice i uske radne površine.

VEGA, veoma popularan na tržištu iznajmljivanja, najprikladniji je profesionalni edžer za postizanje vrhunskih rezultata kada morate raditi na stepenicama iu uskim oblastima.

Opremljen moćnim motorom od 1.250 V, VEGA je dostupan u dve verzije (standardni i SV). Ovaj poslednji poseduje nove OMNICASTER čipove koji povećavaju ručnost mravlja tokom rada.

Možete koristiti standardnu tašnu za prašinu, papirne kese za jednokratnu upotrebu ili daljinski usisni sistemi, u vašoj povoljnosti.

Komplet za disk velcro podupira na zahtev.

OSTALI ALATI

U ponudi imamo i druge alate i mašine.

POŠALJITE NAM UPIT

Za sve dodatne informacije u vezi iznajmljivanja mašina možete nas pozvati, poslati mail ili nas posetiti.

Pošalite upit