fbpx

o nama

kane parketi

TOPLINA DRVETA U VAŠEM DOMU

ZAŠTO BAŠ MI?

Naša priča počela je pre 30 godina, u krugu porodice, a pridružile su joj se i vredne ruke naših saradnika i prijatelja. Počeli smo iz ljubavi prema drvetu, a dan danas ne prestaje da nas inspiriše i očarava njegova struktura, nijanse, trajnost i mogućnosti uklapanja.

Kod nas možete pronaći parkete najboljih evropskih proizvođača, a bavimo se i ugradnjom i održavanjem parketa. U ponudi imamo i uslugu ključ u ruke.

Želje naših klijenata su nam na prvom mestu, a višedecenijsko znanje i iskustvo omogućava da ih ispunimo – od planiranja projekta za vaš prostor, do montiranja i realizacije. Svakom poslu pristupamo profesionalno i sa puno pažnje, a posebno smo posvećeni detaljima.

Ekološki smo svesni i koristimo materijale i sirovine iz pouzadanih izvora. Pouzdani izvori garantuju da će za svako posečeno drvo jedno biti zasađeno, te tako brinemo o očuvanju šuma za buduće generacije.

Projekti koji su iza nas, govore o predanosti našeg tima, a jednako su nam važni kao i svi budući. Naši majstori za parket prolaze sveobuhvatne obuke, a sve kako bi drveni podovi u vašem domu izgledli kao sa stranica arhitektonskih magazina i trajali večno!

Pogledajte naše zadovoljne klijente!

R

Vila Zagreb

Kvaternik

R

Hotel Ikador

bespoke

R

Privatan stan

Beograd

Pozovite nas!