fbpx

usluge

POSTAVLJANJE PARKETA

Ključ u ruke – Parket + isporuka+ materijal + montaža

R

PRIPREMA PODLOGE

Parket zahteva ravnu i čvrstu podlogu za polaganje, ako to nije slučaj s vašom potrebno je izravnati podlogu izlivanjem nivelat (olmo) mase I izvršiti druge pripremne radove.

R

POSTAVLJANJE PARKETA

Daščice parketa se mogu postavljati u dizajnu po vašem izboru: riblja kost, dupla riblja kost, slog na smicanje, kao i sve popularniji francuski slog (Chevron)…

R

HOBLOVANJE PARKETA

ključ uspešnog brušenja je umešnost profesionalca i rad mašinama najnovije generacije. Kane parketi tim koristi najsavremenije mašine za hoblovanje koje količinu prašine tokom brušenja svode na minimum (5%).

R

POLIRANJE PARKETA

Poliranje je neophodno kako bi se slojevi laka na parketu izjednačili i površina bila savršeno glatka. Ublažava pojavu neravnina i eventualnih različitih nijansi drveta zbog njegove strukture.

R

Lakiranje ili uljenje parketa

Pri radu koristimo ekološki prihvatljive lakove i ulja za za parket italijanskog brenda ‘’Chimiver’’ čiji smo generalni zastupnici za Srbiju. Osim što su bezbedni za vas i vase najmilije, jer ne emituju nezdrave materije, produžavaju trajnost i lepotu vašeg parketa.

R

Bojenje (bajcovanje) parketa

Izaberite nijansu parketa po vašoj meri uz naše iskusne parketare, koji će pripremiti drvo za bojenje, i široku paletu uljanih boja (uljani bajc).

DRUGI O NAMA

Nina Ugrenovic
Nina Ugrenovic
2023-12-14
Dosli smo po preporuci i nismo pogresili!Izbor parketa je dosta veliki.Ljubazni zaposleni su nam pomogli oko odabira parketa i preporucili majstora i sve je bilo uradjeno profesionalno i po dogovoru!
Verica Lazovic
Verica Lazovic
2023-12-13
Izuzetan kvalitet, raznolikost, usluga, strucnost...
Ivana Dakic
Ivana Dakic
2023-12-13
Parket je fenomenalan, usluga odlična zaista sve pohvale!
Aleksandra Nenadic
Aleksandra Nenadic
2023-12-13
Prezadovoljna sa Kane paketima. Osoblje ljubazno i profesionalno,samo tako nastavite,moje iskrene preporuke
djordje matic
djordje matic
2023-11-30
Vrlo profesionalan pristup. Kvalitetni proizvodi, maksimalna podrška u toku izvođenja radova kako bi se postigao što bolji kvalitet sa kupljenim proizvodima. ZA SVAKU POHVALU I PREPORUKU!!!
Branka Erakovic
Branka Erakovic
2023-11-15
Profesionalni, ljubazni, jako lep izbor podova, i sto je jako bitno imaju svoje majstore. Brodski pod je ispao savršeno,prezadovoljni smo😊
Miodrag Despotovic
Miodrag Despotovic
2023-10-11
Prezadovoljan sam parketima, materijalima i majstorima. Dugogodišnja saradnja i uvek ispoštovano sve po dogovoru. Firma od poverenja i za svaku preporuku.
rade kapor
rade kapor
2023-10-10
Ljubazni ljudi u prodaji, spremni na saradnju i pomoć oko odabira i isporuke....odlican tim Marina i Luka

Kontakitajte nas

7 + 1 =

Pozovite nas!