usluge

Ključ u ruke

Ključ u ruke – Parket + isporuka+ materijal + montaža

R

PRIPREMA PODLOGE

Parket zahteva ravnu i čvrstu podlogu za polaganje, ako to nije slučaj s vašom potrebno je izravnati podlogu izlivanjem nivelat (olmo) mase I izvršiti druge pripremne radove.

R

POSTAVLJANJE PARKETA

Daščice parketa se mogu postavljati u dizajnu po vašem izboru: riblja kost, dupla riblja kost, slog na smicanje, kao i sve popularniji francuski slog (Chevron)…

R

HOBLOVANJE PARKETA

ključ uspešnog brušenja je umešnost profesionalca i rad mašinama najnovije generacije. Kane parketi tim koristi najsavremenije mašine za hoblovanje koje količinu prašine tokom brušenja svode na minimum (5%).

R

POLIRANJE PARKETA

Poliranje je neophodno kako bi se slojevi laka na parketu izjednačili i površina bila savršeno glatka. Ublažava pojavu neravnina i eventualnih različitih nijansi drveta zbog njegove strukture.

R

Lakiranje ili uljenje parketa

Pri radu koristimo ekološki prihvatljive lakove i ulja za za parket italijanskog brenda ‘’Chimiver’’ čiji smo generalni zastupnici za Srbiju. Osim što su bezbedni za vas i vase najmilije, jer ne emituju nezdrave materije, produžavaju trajnost i lepotu vašeg parketa.

R

Bojenje (bajcovanje) parketa

Izaberite nijansu parketa po vašoj meri uz naše iskusne parketare, koji će pripremiti drvo za bojenje, i široku paletu uljanih boja (uljani bajc).