fbpx

usluge

Ključ u ruke

Ključ u ruke – Parket + isporuka+ materijal + montaža

R

PRIPREMA PODLOGE

Parket zahteva ravnu i čvrstu podlogu za polaganje, ako to nije slučaj s vašom potrebno je izravnati podlogu izlivanjem nivelat (olmo) mase I izvršiti druge pripremne radove.

R

POSTAVLJANJE PARKETA

Daščice parketa se mogu postavljati u dizajnu po vašem izboru: riblja kost, dupla riblja kost, slog na smicanje, kao i sve popularniji francuski slog (Chevron)…

R

HOBLOVANJE PARKETA

ključ uspešnog brušenja je umešnost profesionalca i rad mašinama najnovije generacije. Kane parketi tim koristi najsavremenije mašine za hoblovanje koje količinu prašine tokom brušenja svode na minimum (5%).

R

POLIRANJE PARKETA

Poliranje je neophodno kako bi se slojevi laka na parketu izjednačili i površina bila savršeno glatka. Ublažava pojavu neravnina i eventualnih različitih nijansi drveta zbog njegove strukture.

R

Lakiranje ili uljenje parketa

Pri radu koristimo ekološki prihvatljive lakove i ulja za za parket italijanskog brenda ‘’Chimiver’’ čiji smo generalni zastupnici za Srbiju. Osim što su bezbedni za vas i vase najmilije, jer ne emituju nezdrave materije, produžavaju trajnost i lepotu vašeg parketa.

R

Bojenje (bajcovanje) parketa

Izaberite nijansu parketa po vašoj meri uz naše iskusne parketare, koji će pripremiti drvo za bojenje, i široku paletu uljanih boja (uljani bajc).

DRUGI O NAMA

Branka Erakovic
Branka Erakovic
2023-11-15
Profesionalni, ljubazni, jako lep izbor podova, i sto je jako bitno imaju svoje majstore. Brodski pod je ispao savršeno,prezadovoljni smo😊
Miodrag Despotovic
Miodrag Despotovic
2023-10-11
Prezadovoljan sam parketima, materijalima i majstorima. Dugogodišnja saradnja i uvek ispoštovano sve po dogovoru. Firma od poverenja i za svaku preporuku.
rade kapor
rade kapor
2023-10-10
Ljubazni ljudi u prodaji, spremni na saradnju i pomoć oko odabira i isporuke....odlican tim Marina i Luka
Goran Obradovic
Goran Obradovic
2023-10-10
Svi radovi izvršeni u predvidjenom roku i na najbolji mogući način. Drveni deking najvišeg kvaliteta i svakom bi preporučio firmu Kane Parketi i njihove proizvode
Filip Stepanov
Filip Stepanov
2023-10-08
Useless salesman who is so not willing to explain the product details you ask for. Left the shop without any hesitance, and i'm glad for it.
Л. Ј.
Л. Ј.
2023-07-12
Sve pohvale i preporuke. Majstori su obavili odličan posao na našem starom parketu, koji je sada kao nov. Sve je bilo po dogovoru. Brzi, ljubazni i profesionalni.
Stefan Vasiljević
Stefan Vasiljević
2023-07-12
Sve pohvale za profesionalizam i ljubaznost. Topla preporuka!
Vladan Bogicevic
Vladan Bogicevic
2023-07-09
Odlican kvalitet parketa, veoma smo zadovoljni, od saveta pri kupovini do ugradnje, sve je bilo po dogovoru i profesionalno. Za svaku preporuku!!!
SzXZerA
SzXZerA
2023-07-07
By far one of the worst experiances one can have. There is a bald guy that is borderline useless every thing you ask he needs to call the other workers to check , prices, quality, preaty much everything. While in process of buying the wood floring we waited over a month and a half due to "border issues". Floring came damaged and is highly low quality, while charged as a premium product. After it was installed, we tried to reach out and get beadings, prices we increased almost 50% from the initial discussion. Worst experiance every, dont make a mistake, avoid at all cost.

Kontakitajte nas

7 + 8 =

Pozovite nas!