fbpx

Višeslojni parketi

GOTOVI PARKETI IZ ITALIJE I EVROPE, TARKETT PARKET, CHEVRON

Izaberite parket

b

Italijanski parketi – Gaia

b

Tarkett parket

b

Chevron - francuski slog

b

Evropski parketi

Višeslojni parket tzv. gotov parket dolazi unapred pripremljen, obrađen, lakiran ili nauljen i spreman za ugradnju, smanjujući vam tako troškove pri postavljanju parketa. U našoj ponudi možete pronaći popularni višeslojni Tarkett parket, kao i gotov brodski pod italijanskog proizvođača drvenih podova Gaia i drugih renomiranih proizvođača, uz najbolji odnos cena višeslojnog parketa po m² i kvaliteta.

Gotovi parketi mogu biti dvoslojni ili troslojni i svaki sloj je u potpunosti od drveta, s tim što je gornji, habajući sloj parketa najčešće od hrasta, jasena ili nekog egzotičnog drveta (višeslojni parket Američki orah, Tikovina, Iroko…).

Veliki izbor kolekcija višeslojnih parketa, dezena, nijansi, klasa, širina daščica (klasičan parket – daske užih dimenzija i širih dimenzija – brodski pod) omogućava lako uklapanje u najrazličitije enterijere (moderne, klasične, boho…), te su poslednjih godina gotovi podovi najčešći izbor vlasnika stanova, arhitekti i dizajnera enterijera.

Upravo njihova višeslojnost ih čini otpornim na temperaturne razlike i pogodne kao parket za podno grejanje (nema rasušivanja). U našoj Kane parketi ponudi možete pronaći kolekcije ravnog slaganja parketa, brodski pod Chevron – francuski slog, kao i parket riblja kost (Herringbone).

DRUGI O NAMA

Nina Ugrenovic
Nina Ugrenovic
2023-12-14
Dosli smo po preporuci i nismo pogresili!Izbor parketa je dosta veliki.Ljubazni zaposleni su nam pomogli oko odabira parketa i preporucili majstora i sve je bilo uradjeno profesionalno i po dogovoru!
Verica Lazovic
Verica Lazovic
2023-12-13
Izuzetan kvalitet, raznolikost, usluga, strucnost...
Ivana Dakic
Ivana Dakic
2023-12-13
Parket je fenomenalan, usluga odlična zaista sve pohvale!
Aleksandra Nenadic
Aleksandra Nenadic
2023-12-13
Prezadovoljna sa Kane paketima. Osoblje ljubazno i profesionalno,samo tako nastavite,moje iskrene preporuke
djordje matic
djordje matic
2023-11-30
Vrlo profesionalan pristup. Kvalitetni proizvodi, maksimalna podrška u toku izvođenja radova kako bi se postigao što bolji kvalitet sa kupljenim proizvodima. ZA SVAKU POHVALU I PREPORUKU!!!
Branka Erakovic
Branka Erakovic
2023-11-15
Profesionalni, ljubazni, jako lep izbor podova, i sto je jako bitno imaju svoje majstore. Brodski pod je ispao savršeno,prezadovoljni smo😊
Miodrag Despotovic
Miodrag Despotovic
2023-10-11
Prezadovoljan sam parketima, materijalima i majstorima. Dugogodišnja saradnja i uvek ispoštovano sve po dogovoru. Firma od poverenja i za svaku preporuku.
rade kapor
rade kapor
2023-10-10
Ljubazni ljudi u prodaji, spremni na saradnju i pomoć oko odabira i isporuke....odlican tim Marina i Luka

Kontakitajte nas

15 + 14 =

Pozovite nas!