fbpx

Brodski pod

Najbolji raspon brodski pod cena i kvaliteta

IZABERITE BRODSKI POD

b

Brodski pod hrast

b

Brodski pod jasen

b

Brodski pod termo jasen

b

Američki orah

b

Brodski pod termo hrast

Masivan brodski pod

Brodski pod od punog drveta, debljine 20,4 mm, popularan je i pod nazivom masivni pod, a ponegde se još uvek može pronaći i pod narodskim nazivom, koji podseća na njegovu istoriju – seljački pod (u prošlosti je krasio mnoga seoska domaćinstva).

Moderne tehnike obrade drveta, različite završne obrade – lakiranje ili uljenje, slaganja daščica parketa (elegantni Chevron – francuski slog, riblja kost, mozaik parket…), bajcovanje u nijansu po želji uljima za parket u boji, otvorile su brodskom podu velika vrata u svoje domove i danas.

Brodski pod cena po kvadratu

Drvo iz našeg asortimana dolazi samo od proverenih proizvođača parketa koji postupaju ekološki, uz najbolji odnos cena brodskog poda i kvaliteta na tržištu. Elementi koji utiču na cenu brodskog poda po kvadratu su klasa drveta, kao i dimenzije daske.

Brodski pod je dostupan u sledećim klasama drveta: Selekt, Natur, Markant i Rustik.
Ova podela ne govori o kvalitetu drveta, koje je jednako kvalitetno, već samo o njegovim vizualnim karakteristikama, odnosno “čistoći daske” – što daska ima manje prirodnih čvorića i diskoloracija biće smeštena u višu klasu drveta. S druge strane, šire daske kod brodskog poda odlikuje i viša cena po kvadratu.

Brodski pod za podno grejanje – termotretirani hrast ili jasen

Kod nas možete pronaći i brodski pod termotretirani hrast ili jasen – više o ovim vrstama parketa za podno grejanje možete pročitati u članku ’’Časopisa podovi’’ kojima smo zahvalni, jer su nas pozvali da kažemo koju reč o drvenim podovima za ovu namenu.

Prednost brodskog poda od punog drveta

Najveća prednost brodskog poda od punog drveta je mogućnost reparacije parketa odnosno hoblovanja parketa više puta u budućnosti, čak i nakon godina habanja, gde parketar sa iskustvom brodskom podu lako može povratiti početni sjaj i lepotu. Uživajte u svom drvenom podu u decenijama koje dolaze..

Postavljanje brodskog poda

Postavku brodskog poda vrši majstor za parket na licu mesta. Vrši pripremne radnje za ugradnju parketa, ređa daske brodskog poda, lepi lepkom za parket, hobluje i polira profesionalnim mašinama, lakira lakom za parket ili ulji…

Odaberite proverenog parketara, koji koristi kvalitetne materijale za parket pri radu (lepkove za parket, lakove za parket, ulja…) kako biste bili sigurni da su svi aspekti ugradnje brodskog poda protekli prema najvišim profesionalnim standardima, i na taj način, dodatno produžili trajnost vašem drvenom podu.

Budite duže mirni i rasterećeni, te prepustite brigu o montaži brodskog poda profesionalcima sa preko 30 godina iskustva u radu sa drvenim podovima, odabirom Kane parketi ponude KLJUČ U RUKE (brodski pod + materijal + ugradnja + lajsne za parket). Detaljnije o BRODSKOM PODU pročitajte u našem do sada najčitanijem BLOGU – Sve traženiji BRODSKI POD!

Za sve dodatne informacije o modelima pošaljite nam UPIT ili nas posetite u našem izložbenom prostoru ul. Tošin bunar 59, Novi Beoograd i uživo se uverite u kvalitet naših brodskih podova!

DRUGI O NAMA

Aleksandar Kovacevic
Aleksandar Kovacevic
2024-02-28
Trustindex потврђује да је оригинални извор рецензије Google.
Kvalitet parketa i usluga montaze perfekcija.
Sandra Nadoveza
Sandra Nadoveza
2024-02-27
Trustindex потврђује да је оригинални извор рецензије Google.
Veoma ljubazni prodavci, odličan materijal i savršena usluga... Za svaku su preporuku!!! Nadamo se i ubuduće ovako uspešnoj saradnji 🙂
Glavaski Dusan
Glavaski Dusan
2023-12-26
Trustindex потврђује да је оригинални извор рецензије Google.
Jasna i brza komunikacija. Profesionalno i strucno osoblje prilikom predstavljanja proizvoda koji vodi do vrhunskog zavrsnog proizvoda i istog kvaliteta ugradnje.
Olgica Stanimirovic
Olgica Stanimirovic
2023-12-22
Trustindex потврђује да је оригинални извор рецензије Google.
Savrsena usluga i kvalitet!
Nina Ugrenovic
Nina Ugrenovic
2023-12-14
Trustindex потврђује да је оригинални извор рецензије Google.
Dosli smo po preporuci i nismo pogresili!Izbor parketa je dosta veliki.Ljubazni zaposleni su nam pomogli oko odabira parketa i preporucili majstora i sve je bilo uradjeno profesionalno i po dogovoru!
Pozovite nas!