fbpx

Lamelni parket

=

Vrsta drveta: Hrast

Izaberite proizvod

Hrastov lamelni parket – povoljno rešenje za vaš dom

Tražite kvalitetan lamelni parket koji će oplemeniti vaš dom? Naša kolekcija lamelnog parketa je ekonomično rešenje za vaš stan bez kompromisa na kvalitetu.

Gde nabaviti Lamelni parket?

Lamelni parket je nekada bio naširoko korišćen u stanovima na našim prostorima. Kako ga danas nije lako nabaviti, pojavom popularnijih parketa i drvenih podova, korisnici imaju velike izazove kad je potrebno obaviti popravku parketa i zameniti oštećene delove. U našoj ponudi možete pronaći lamelni parket koji će se savršeno uklopiti u vaš postojeći.

Lamelni parket cena ekonomična

Povoljna cena lamelnog parketa u poređenju s klasičnim parketom ili drugim vrstama parketa, čini ga i dalje omiljenim izborom, pored popravke, za kompletno renoviranje stanova. Najviše je cenjen u porodičnim domovima i među ljubiteljima podova od prirodnih materijala, koji su u potrazi za povoljnijim rešenjem za svoj dom.

Letvice lamelnog parketa, debljine 8mm, vodoravno su postavljene na mrežici poput mozaika. Isporučuje se u kockama spremnim za postavljanje parketa. Dodatna prednost lamelnog parketa je mogućnost postavljanja na podloge koje nisu idealno ravne, što olakšava proces ugradnje. Osim toga, ne traži veliku količinu lepka za postavljanje, što je još jedna ušteda pri montaži.

U našoj ponudi možete pronaći hrastov lamelni parket. Dolazi u različitim klasama, pružajući vam mogućnost da odaberete ono što najviše odgovara vašim potrebama i vašem ukusu.
I klasa hrastovog lamelnog parketa se ističe ujednačenom teksturom drveta bez čvorića, dok Rustik i Van standard klasa donose više šarenila i autentičnih šara drveta.

Za više informacija o našoj ponudi lamelnog parketa i kako možemo unaprediti vaš dom, kontaktirajte nas na 0693133866.

Pošaljite upit

7 + 7 =

Pozovite nas!