fbpx

TARKETT PARKET

PARKETI TARKETT PROIZVOĐAČA GOTOVOG PARKETA
ZA PODNO GREJANJE

IZABERITE TARKETT

b

Tarkett parket Salsa

b

Tarkett parket Salsa Art

b

Tarkett parket Salsa Art Vision

b

Tarkett parket Salsa Art Premium

Najpoznatiji proizvođač gotovog parketa na našim prostorima je bez sumnje Tarkett parket. Naša Kane parketi porodična firma zvanični je distributer višeslojnih Tarkett parketa i u direktnoj saradnjii sa Tarkettom u mogućnosti smo da vam ponudimo najbolje Tarkett parket cene po kvadratu.

Tarkett parket Ili Klasičan parket – razlika

Tarkett parket spada u gotov pod odnosno višeslojni parket, što znači da dolazi fabrički izlakiran, obrađen i spreman za ugradnju parketa. Štedeći vam tako vreme (postavka je brza i najčešće nije potrebno potpuno iseljavanje iz stana dok traju radovi) i čineći montažu parketa povoljnom. Odnosno nije potrebno da parketar radi hoblovanje parketa i lakira na licu mesta, kao klasičan parket ili brodski pod od punog drveta.

Tarkett parket za podno grejanje

Gotovi Tarkett parketi su pogodni i za postavljanje preko sistema podnog grejanja upravo zbog svoje konstrukcije višeslojnosti, koja ga čini stabilnijim i otpornim na temperaturne razlike. Podno grejanje je potrebno da postavi majstor za parket uz poštovanje svih pravila za postavljanje parketa za podno grejanje.

Kolekcije višeslojnih Tarkett parketa poput kolekcije Tarkett parket Salsa i Salsa Art imaju garanciju 30 godina, ako su svi uslovi garancije ispunjeni (između ostalog, ako postoji podno grejanje u stanu, parket je pravilno postavljen prema pravilima za postavljanje parketa za podno grejanje).

Habajući, gornji sloj Tarkett parketa je od tvrdog drveta debljine od 2,5mm do 3,60mm zavisno od modela, najčešće od najtraženijih vrsta drveća na našim prostorima – hrasta ili jasena, dok su donji slojevi takođe 100% od drveta (smreke, jelovine, borovine…). Ukupna debljina Tarkett parketa je standardna za višeslojne parkete i iznosi 14 mm. Gornji sloj parketa prekriven je zaštitnim slojem laka za parket koji ga čini još otpornijim i, zavisno od modela, sjajnim ili mat. Pojedini modeli premazani su završnim slojem ulja za parket.

U Tarkett parket ponudi su modeli užih daščica parketa (gotov klasičan parket) i širih dasaka (gotov brodski pod), različitih nijansi, klasa drveta… Što olakšava uklapanje u najrazličitije enterijere (moderne, rustične, klasične…) i čineći jednostavnije prilagođavanje parketa pojedinačnom ukusu i potrebama vašeg doma. Svaku kolekciju Tarkett parketa prati prateći asortiman lajsni za parket.

Postavljanje Tarkett parketa

Tarkett parketi se mogu postavljati samo uklapanjem dasaka uz sistem zaključavanja T-Lock, mada naša preporuka je postavljanje Tarkett parketa lepljenjem Chimiver italijanskim lepkom za parket zbog pojačane stabilnosti parketa pri gaženju i trajnosti.

Tarkett parkett iskustva

U praksi naši klijenti imaju odlična iskustva sa Tarkettovim modelima, jer su kako i iz njihovih preporuka čujemo, trajni i laki za održavanje. Tarkett je svakako najpopularniji proizvođač na Balkanu i klijenti širom Evrope imaju fantastična iskustva sa Tarkettom.

Cena Tarkett parketa

Cena Tarketta varira od odabranog modela. U našem izložbenom prostoru, ul. Tošin bunar 59, Novi Beograd, vas čekaju najbolje cene Tarkett parketa po kvadratu, kao i povremena Kane parketi AKCIJA na cene Tarketta. Pošaljite UPIT  na prodaja@kaneparketi.rs našim ljubaznim prodavcima i saznajte cenu za model koji vas interesuje!

DRUGI O NAMA

Aleksandar Kovacevic
Aleksandar Kovacevic
2024-02-28
Kvalitet parketa i usluga montaze perfekcija.
Sandra Nadoveza
Sandra Nadoveza
2024-02-27
Veoma ljubazni prodavci, odličan materijal i savršena usluga... Za svaku su preporuku!!! Nadamo se i ubuduće ovako uspešnoj saradnji 🙂
Glavaski Dusan
Glavaski Dusan
2023-12-26
Jasna i brza komunikacija. Profesionalno i strucno osoblje prilikom predstavljanja proizvoda koji vodi do vrhunskog zavrsnog proizvoda i istog kvaliteta ugradnje.
Olgica Stanimirovic
Olgica Stanimirovic
2023-12-22
Savrsena usluga i kvalitet!
Nina Ugrenovic
Nina Ugrenovic
2023-12-14
Dosli smo po preporuci i nismo pogresili!Izbor parketa je dosta veliki.Ljubazni zaposleni su nam pomogli oko odabira parketa i preporucili majstora i sve je bilo uradjeno profesionalno i po dogovoru!
Pozovite nas!